Canadian Association for Equality

Equality means equality for everyone

Forum
Register Calendar Latest Topics
 
 
 


Reply
  Author   Comment  
trgjutrttui

Junior Member
Registered:
Posts: 3
Reply with quote  #1 


De nike air max 95 dames Nike Air Max 95 University Red Cheap Real Color is uitgerust met een luxe zwarte leren voet en een vleugje metallisch goud op de tong voor een opvallende look. Maar wat echt aandacht vestigt op deze levensstijl geneigd Nike Air Max 95 is het gebruik van synthetisch pony hair tijdens de sidebar golven handtekening en neus. De Multi-Color Accents vormen een uniek kleurenpalet met tinten van Dark Cayenne, Rio Teal en Gym Red om het retro-rennen aanbod te herleven.

Het Nike Air Max 95 nike air max 95 zwart Black Offer is terug in zwart. De voor altijd in stijl Air Max icoon gaat met de gelijkwaardige 'Triple Black' kleurenschema voor deze laatste editie, winkels slaan nu. De laatste zwarte kan slechts één kleur hebben, maar u krijgt een variatie in texturen in materiaal over de synthetische nubuck, leer en ballistisch gaas met reflecterende details over de hiel en de tong

De nike air max 95 wit Nike Air Max 95 Grey Shop is nooit meer beëindigd en komt in een gloednieuwe look. Deze keer is het exclusief voor de dames, met een schone en lichte vrouwelijke look in de kleuren grijs en wit met accenten in "Hyper Violet". Op zoek naar een paar OG-kleurenschema's, is de 95-handtekeninggradiëntpanel aanwezig, variërend van donker tot bovenkant van het licht in de binnenzool, terwijl de knal van heldere paarse tinten te vinden zijn op de zijlussen, het tongembleem en de zichtbare luchtunits.

Het meer dan de klassieke nike air max 95 roze Air Max-model komt hiernaast in deze zeer valse pasvorm, met een Lichte Taupe suede top en midden zool met accenten in donkergrijs voor een schone en premium tweekleurige presentatie.

http://www.zwartmall.com/
0
Previous Topic | Next Topic
Print
Reply

Quick Navigation:

Easily create a Forum Website with Website Toolbox.