Canadian Association for Equality

Equality means equality for everyone

Forum
Register Calendar Latest Topics
 
 
 


Reply
  Author   Comment  
rhgtrhgrg

Junior Member
Registered:
Posts: 2
Reply with quote  #1 


Of u nu licht, helder, wit of gek bent, we hebben de perfecte new balance u420 zwart-stijl voor ieder van jullie. We weten allemaal dat dit atletische merk constant de perfecte combinatie van functie en mode biedt en de laatste stijlen zeker niet teleurstellen. Een nieuw seizoen vraagt om nieuwe schoenen, dus waar wacht je op? We raden u aan om ze te snappen omdat we niet kunnen beloven dat ze lang op de planken zijn.

Deze new balance u420 blauw heren trainers tonen een meer klassieke en schone snijstijl aan. Als u een fan bent van blokkleuren, kunnen deze schoonheden uw beste inzet zijn. New Balance biedt een niet-naai materiaal bewerking van het iconische 420 model met veel voordelen, gecreƫerd door het smelten van twee dunne materialen met een no-naai proces. De Encaps Midsole technologie biedt ondersteuning en maximale duurzaamheid om langdurig eigendom te waarborgen. Net als de 373 hebben ze dezelfde nylon boven- en rubberzool, samen met blinde oogleden, gebonden naden en branding aan de tong en hiel.

Nogmaals, de opwindende new balance u420 dames sale 80's-cultuur is terug tot op de dag van vandaag, met nieuwe kleuren van de klassieke New Balance 420, die geen uitzondering vormen. Wat ooit gezien werd als een futuristische trainer, is nu een must-have voor alle lopers en is een van de meest lichtgewicht, maar hoofdschakelende silhouetten van New Balance.

new balance u420 dames blauw geeft het MRL420SF model uit in een groen kleurenschema. Dit model heeft een nylon bovenste accent met suede overlays. Andere elementen zijn onder meer: de leer N-logo's, leerhaklabs, mesh liner, tonale veters, alles boven een REVlite midsole en rubberen zool.

http://www.zwartstyle.com/

0
Previous Topic | Next Topic
Print
Reply

Quick Navigation:

Easily create a Forum Website with Website Toolbox.