Canadian Association for Equality

Equality means equality for everyone

Forum
Register Calendar Latest Topics
 
 
 


Reply
  Author   Comment  
DanaJoel

Junior Member
Registered:
Posts: 3
Reply with quote  #1 
ÿþBinnenkort zal Adidas er drie decennia van uitgaan adidas yeezy boost 350 kopen met de introductie van de Run Thru Time Collection. Met de adidas ZXZ ADV vanaf de jaren 1980, de adidas ZX 5000 uit de jaren 1990 en de adidas adiZeros Adios 2 uit de jaren 2000, zal deze verzameling iconische lopende sneakers de sport uitzien met de traditionele technologieën en kleurwegen van elk respectievelijk tijdsperiode. Terwijl we wachten op volledige afbeeldingen en informatie over vrijlating, blijf op de hoogte van Sneaker Files voor meer op de komende Adidas Run Thru Time Collection. 

Nu al de release datum voor dit paar A $ AP Rocky x Jeremy Scott x Adidas Originals "Black Flag" gedeeld heeft, lijkt het dat jullie allemaal sneakerheads kunnen doorgaan en deze slechte jongens op voorhand bestellen voordat ze op de 28e dalen . Al wat je hoeft te doen is nu op de adidas online winkel en meld je aan voor de uitnodiging om adidas yeezy boost 350 v2 kopen vooraf te bestellen wat zeker een instant classic zal zijn bij de release. We hebben een fris stel gedetailleerde afbeeldingen om met jullie sneakerheads te delen om na de sprong te checken. Geef ze een kijkje en wees er zeker van dat we ons een lijn laten vallen in het commentaar adidas ultra boost kopen gedeelte hieronder. 

Het Three Stripes-merk heeft samengewerkt met Japan's EDIFICE om een all-white collectie van twee van Adidas Originals 'meest iconische sneakers, de Campus 80's en de Superstar 80's te maken die voor dit herfst / winterseizoen vrijkomen. Wat deze release zo belangrijk maakt, is dat een volledig wit paar van deze OG-silhouetten ontoegankelijk is. De premium witte lederen schoenen zijn uitgerust met bijpassende zolen en veters, het enige contrast dat wordt gezien is de metallic gold branding van de tong die op de Superstar 80's wordt gekenmerkt. Stel op 148 dollar, het project zal op 27 september bij EDIFICE en adidas ultra boost heren IENA vallen en BAYCREW op 11 oktober. 

Na een paar veelbelovende eerste afbeeldingen van adidas nieuwe Primeknit 2.0 een paar weken terug, is de adidas frontrunner nu verkrijgbaar in een selecte kleurweg. Gemaakt voor uw lange buitentreinen is deze schoen uitgerust met een lichtgewicht bovenste laag en een hielteller zodat u niet uit uw schoenen loopt als de dingen rauw worden. De adidas adizero-technologie is een ander kenmerk dat nooit teleurstelt en het geldt in de stal, maar toch gezellig van de zool op dit paar adidas-schoenen. Het digitale uitbarstingseffect op de schoenen is een creatief idee dat niet alleen cool ziet maar ook past bij de stijl van de snelle schoen. Deze zijn verkrijgbaar bij SNS voor ongeveer $ 180 in selecte maten, dus haal je nu en haal je paarden op. 

Het lijkt erop dat goede oude kerstfeest-geïnspireerde kijk met opnieuw gaan, dankzij de goede mensen bij adidas. Op zoek naar het populaire thema van het populaire thema, wanneer ze het vorig jaar gedroogd werden, zal dit de nieuwste Adidas Originals Honey Hook W "Christmas Sweater" Pack zijn. Op basis van een oud Kareem Abdul-Jabbar sigmodel, zijn beide paar schoppen momenteel op voorraad bij Titolo. Controleer een paar schoten van dit trui-geïnspireerde pak na de sprong adidas pure boost nederland en wees zeker een drop in de onderstaande sectie. 

Sneaker customizer Mache Customs als aangemaakt nog een bonafide aangepaste juweel. Deze keer maakte hij een zekere paar custom adidas Pro Models voor 2 Chainz. Sportend een zieke rode en gouden make-up die door zijn geïnspireerd is. Op basis van een T.R.U. Story artwork, deze paar douane werd gisteravond voor de rapper gepresenteerd tijdens de live show van DJ Skee. Lees verder na de sprong om een aantal foto's van Mr. Hair Weave Killer en zijn laatste ophalen te bekijken en wees zeker een reactie in de onderstaande reacties sectie.
 
0
Previous Topic | Next Topic
Print
Reply

Quick Navigation:

Easily create a Forum Website with Website Toolbox.