Canadian Association for Equality

Equality means equality for everyone

Forum
Register Calendar Latest Topics
 
 
 


Reply
  Author   Comment  
AlanJudith

Junior Member
Registered:
Posts: 3
Reply with quote  #1 
Een nieuw paar adidas Yeezy adidas superstar kopen 350 Boost werd vandaag gezien bij de premier van Yeezy Season 3. Terwijl ze nog steeds lijken op uw traditionele 350 Boost, zijn ze gebouwd met Primeknit bovenkanten, samen met een streep door de basis. De Yeezy Seizoen 3 premier vond plaats op Madison Square Garden vandaag, die zijn aankomende kledinglijn vertoonde, evenals een aantal komende sneakers. Dit is eigenlijk het tweede paar dat gespot was met een streep door de zijde. Enkele dagen geleden hebben we een ander paar getoond dat in Black kwam en wat White lijkt te zijn. Dit model lijkt op een Beige basis, terwijl de streep in een levendige Roze komt. Momenteel is er geen informatie beschikbaar voor de adidas Yeezy 350 Boost Stripe, en het is ook niet bekend of ze daadwerkelijk op de retailers zullen raken. Maar voor nu, bekijk een paar extra afbeeldingen hieronder en laat ons weten wat u denkt door een reactie te verlaten. 

Terwijl de meeste merken nu voor de lente en zomer vooruit denken, komt adidas uit met een van hun meest gewilde modellen, de Adidas Tubular Runner en kleedt ze op in wolmateriaal. Met een eenvoudig zwart-wit kleur thema, de basis van dit model is voorzien van textiel wol. Daarnaast heeft Adidas een webbed Tubular tong, EVA outsole adidas superstar dames toegevoegd, terwijl de basis een ZX 7000 gevoel heeft. Select retailers krijgen nu de Adidas Tubular Runner Wool, een van hen is Sneaker Politics. Op het moment van schrijven, de winkel is geladen met maten zodat het krijgen van je moet niet moeilijk zijn. Extra retailers van Adidas Originals zullen hen ook in de komende dagen hebben, net als uw paar niet beschikbaar is. De verkoopprijs is vastgesteld op 120 dollar. adidas superstar heren Voor degenen die een betere blik hebben, scroll hieronder om de details af te beelden. 

Adidas Y-3 lanceert nu meer paren van de Boost QR Run, die voor het eerst de zomer van 2015 komt. Voor het voorjaar en zomer 2016 heeft het merk een nieuw model dat in een opvallende Electric Blue komt. Met Electric Blue over de teen, veters en voering, wordt de basis gemaakt met een leder en brei textiel combinatie. In het strakke uiterlijk heeft het merk opnieuw Boost technologie geïntegreerd. Daarnaast voegt Adidas White, Gray en Black toe waarmee de Electric Blue meer kan uitstaan. De adidas Y-3 Boost QR Knit Run Electric Blue landt nu bij geselecteerde Y-3 retailers, waaronder stateside boutique Packer Shoes. Momenteel heeft de winkel maten 8 tot en met 12,5 beschikbaar en wordt de verkoopprijs van 410 dollar geleverd. Kijk beter naar de laatste adidas stan smith aanbieding Knit Run van adidas Y-3 door hieronder te scrollen. 

Meer modellen van de adidas Y-3 afdeling zullen Multicolor gebruiken. Niet lang geleden hebben we de adidas Y-3 Qasa High 'Multicolor' bekeken en nu begint het merk de adidas Y-3 Retro Boost te gebruiken met Multicolor. De adidas Y-3 Retro Boost is gemaakt van lichtgewicht neopreen die in hetzelfde levendige grafische kleurenschema komt. Synthetische overlays zitten aan de voet van de schoen, boven de BOOST middenzool met gedrukte Yohji Yamamoto branding in White op het zijpaneel. Chunky, elastische bandjes op de zijwanden zorgen voor de nodige ondersteuning en basis voor de veters. Het silhouet is afgewerkt met een drie-stipe gedetailleerde elastische band aan de achterkant. De adidas Y-3 Retro Boost Multicolor heeft nu uitverkocht aan retailers zoals Foot Patrol. Ticketprijs om dit paar te bezitten is £ 240,00, dat is ongeveer $ 348 USD. Meer foto's van de nieuwste Multicolor adidas Y-3 worden hieronder weergegeven. 

Adidas Originals introduceert een nieuwe silhouet, de tubulaire virale, door de grenzen van vorm en functie te drukken. Het nieuwe vrouwenmodel heeft een laag gesneden, evenwichtig ontwerp en een verfijnde, evenredige vorm. Een smeelbare mix van synthetische en natuurlijke materialen zorgt voor een fijne pasvorm, perfect voor een fashion-forward premium esthetiek. Debuteren met het Tubular Viral Geometric Pack, is het model gebouwd op een nieuwe, slankere vrouw's laatste, en gepaard met een bovenkant geïnspireerd door het archief Tubular uit '93. Uitgebracht in twee minimalistische kleurwegen van krijtwit en kernzwart, is het model afgewerkt met een elastische band over de middenvoet, geometrische reliëf hielteller en bandenband op de hiel om een progressief vrouwen silhouet te creëren. Het Adidas Tubular Viral Geometric Pack is een exclusieve release van vrouwen die op 11 februari 2016 op de adidas Originals-retailers plaatsvindt. 

Adidas Originals blijft hun Tubular aanbieding voor de lente zomer 2016 versterken met een nieuwe nieuwe release van het Adidas Tubular Radial Marle Pack. De Tubular Radial maakt gebruik van nieuwe gereedschappen, waaronder een gewaagde nieuwe Tubular sole, premium adidas stan smith dames materialen en texturen, die een minimalistisch ontwerp vormen, geïnspireerd door de agressieve ontwerpen van de jaren '90. Met zijn ongeëvenaarde mix van klassiek drie-strepen DNA, agressieve design perspectieven en technische aspecten, biedt de Tubular Radial een alternatief progressief sneakersilhouet voor het seizoen. De seizoenspakket beschikt over twee tonale kleurwegen in marineblauw en grijze marle, die allebei een all-white handtekeningmidsole hebben, waarbij de ontwerpelementen van het nieuwe grensbrekende sneakermodel worden gemarkeerd, waardoor de boorbrekende designethos door Tubular wordt voortgezet. Adidas Originals retailers zullen de adidas Tubular Radial Marle Pack op 11 februari 2016 loslaten. Kijk eens naar de twee paren hieronder.
 
0
Previous Topic | Next Topic
Print
Reply

Quick Navigation:

Easily create a Forum Website with Website Toolbox.